Om os

 

badeand

I juni 2016 blev vi studenter. Vi drak champagne, spiste kransekage og afleverede de sidste skolebøger. Vi kørte i lastbil ude mellem Jyllands marker, hvor vinden næsten blæste huen af vores hoveder. Vi fik et eksamensbevis i hånden og spiste pomfritter midt om natten på et trappetrin. Vi tog til studentergilder og vadede Købehavn rundt en mandag nat for at finde de sidste rester af fest.

Nu er huen lagt på hylden efter at være blevet bidt, skrevet og klippet i. Hvad så nu?

Nu er vi to fortabte badeænder, der skal lære at finde rundt i livet.

Vi lærte hinanden at kende for tre år siden, da vi begge begyndte på Dansk Talentakademis forfatterlinje i Holstebro. Et halvt år efter begyndte vi i samme klasse på HTX, og nu, to dimissioner senere, har vi delt nogle af livets vigtigste, sjoveste og kedeligste øjeblikke. Vi har været på fire studieture, der har budt på alt fra fantastiske madoplevelser til Green Day-musicals og at være strandet i Frankfurt lufthavn på sin attenårs fødselsdag. Vi har været til koncerter og på metalfestival. Vi har skrevet 70-siders lange teknikfagsrapporter, og vi har brugt alt for mange penge på biografbilletter, pingvinstænger og popcorn.

Forude venter et sabbatår, der kommer til at byde på jobansøgninger, valg af studie og jagten på en lejlighed. Om et lille års tid tager vi på interrail i Europa, og når vi kommer hjem, sætter vi kursen mod Djævleøen og det at flytte hjemmefra.

Hvor meget ved vi så egentlig om livet? Ikke specielt meget.

Vi vil også vædde med, at vi ikke er de eneste. Det at flytte hjemmefra og hele voksenlivet er en mørk jungel, men vi er klar på at kæmpe os igennem den – og undervejs dele vores erfaringer med jer!

Vær forberedt på en blog med masser af (budgetvenlige) opskrifter (vegetarisk, såvel som ikke-vegetariske), lækre kager, indretningstips, alt det kedelige, der hører med til at flytte hjemmefra (men som er nødvendigt), oplevelser både indenfor og udenfor Danmark og en masse, masse andet skæg og ballade!

Knus de fortabte badeænder,

Subangi og Sif