Prag – Interrail 2017


Som nævnt valgte vi i sidste øjeblik at tage vores rute bagfra og dermed tage til Prag i stedet for Amsterdam pga. vejrforholdene. En beslutning vi er glade for! I samme øjeblik vi trådte ud fra banegården var der bare noget der føltes rigtigt. Om det var aftenstemningen eller den lidt højere temperatur er ikke til at sige.

Det var lykkedes os at få to billige nætter på et virkelig centralt hostel – Hostel Ananas – med udgang til Václavské náměstí, en lang gade fyldt med butikker, restauranter og madboder få minutters gang fra Old Town Square.

Vi vidste med det samme, at vi var nødt til at have tre nætter i Prag, men Hostel Ananas var fuldstændig booket fredag, så vi måtte booke en nat på Hostel Rosemary i stedet.

Den første dag brugte vi på en guidet tour rundt til mange af de vigtigste attraktioner, og dagen efter brugte vi på at se nogle af dem, der ikke var med på touren, hvorefter vi sluttede dagen af med pub crawl rundt til fire forskellige barer og Prags største natklub – Karlovy Lázne (noget der helt klart kan anbefales, og noget som vi vil fortælle yderligere om i et andet indlæg).

IMG_1376 IMG_1382 IMG_1394   IMG_1451

IMG_1518

Den sidste dag brugte vi på at gå lidt rundt og mødes et par timer med nogle, vi mødte på pub-crawl, inden vi tog nattoget til Budapest, som vi ankom til omkring halv ni i morges.

Prag er en fantastisk, kulturel by, der helt klart skal opleves! Er du både til flot arkitektur, billig mad og vildt natteliv, er Prag en by, du SKAL opleve. De fleste taler godt engelsk, og du kan for det meste komme omkring uden at skulle hæve deres valuta. Dog vil du opleve at prisen er  lidt dyrere, når du betaler med euro, så brug kreditkortet når du kan og sørg for at betale i deres valuta med det. Prag er på mange måder international og er derfor et rigtig godt sted, hvis du ikke kun vil møde lokale, men også andre rejsende!

Lang historie kort: Tag til Prag! Det er ikke sidste gang vi tager af sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *