Et førstehåndsindtryk af Broen og Join Us i Holstebro

Et førstehåndsindtryk af to nye spise- og drikkesteder i Holstebro.

Broen – café og cocktailbar

IMG_0062

Hvis der er noget, vi elsker her på bloggen, så er det at tage ud at spise! Så selvfølgelig skulle vi tjekke den nye café, pub og cocktailbar, Broen, ud. Den ligger på Brotorvet i Holstebro og mange kender nok stedet som det tidligere Tante Anna.

Da vi trådte ind i Broen, blev vi budt velkommen af et stort og imødekommende smil fra ejeren. Allerede dér vidste vi, at vi var kommet til det helt rette spisested.

På trods af vores egen ubeslutsomhed omkring, hvor vi skulle sidde, blev der hurtigt rykket rundt på bordene, så vi kunne være der. Vi fik menukort, men vidste allerede på forhånd, hvad vi skulle have. Det er nemlig ingen hemmelighed, at vi har tænkt os at afprøve nachos på alle caféer og restauranter i Holstebro –  så nachos blev det selvfølgelig!

Maden var helt i orden (køkkenet er forresten økologisk), og deres nachos skal have point for at have massere af ost, medfølgende dip (salsa, guacamole og creme fraiche) – alt andet burde ikke være lovligt, og vi blev tilbudt mere dip, hvis vi skulle mangle.

Broen er et hyggeligt sted, hvor man kan nyde sin frokost i rolige omgivelser og med stemningsfuldt musik i baggrunden. Også kaffe kan nydes på stedet, ligesom du også kan købe cocktails eller få dig en øl med en god ven. Hvordan der er om aftenen, ved vi endnu ikke – men det vil vi tjekke ud inden længe!

Ejerens engagement og passion for stedet har i den grad sat et præg på Broen, og der er ingen tvivl om, at vi vil komme forbi igen – mest af alt på grund af den fantastiske service og imødekommenheden. Man går derfra i godt humør og med lysten til at komme tilbage!

PS: Der er studierabat på 15% hver dag mellem 11 og 19 ved fremvisning af studiekort.

JOIN US coffee

IMG_0065(1)

Hvis der er noget, vi synes, Holstebro har manglet, så er det en kaffebar. Så da det blev annonceret, at Join Us ville åbne, var vi selvfølgelig spændte. Desværre kom der ferie i vejen for os begge, så vi har først fået muligheden for at tage et kig forbi i dag – hvor vi allerede var stopmætte fra vores besøg på Broen. Derfor blev det til dessert i form af is – eller hjemmelavet gelato, som det bliver kaldt. Rigtig god hjemmelavet gelato, kan vi hilse og sige!

Join us er en lille kaffebar mast ind i mellem andre butikker på Nørregade overfor Nørreportcenteret i Holstebro. Der er rig mulighed for at sidde udenfor og nyde sin kaffe, kage eller is, men der er også plads indenfor, hvor der er hyggeligt indrettet med kaffebarsborde og -stole.

Indrømmet var vi lidt skuffede og undrende overfor det begrænsede udvalg af kaffer. Menuen bestod mest af latter og sort kaffe. Her savnede vi fx varm chokolade, cappuccino, machiatto og lignende. Derudover synes vi også, at der manglede kolde drikke som frappér og milkshakes (hvilket stedet allerede har mange af midlerne til), men alt dette tog vi ikke så tungt igen, nu hvor det er en nyopstartet kaffebar, der selvfølgelig skal have tid til at udvikle sig. Og isen var alligevel god nok til, at vi vil komme igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *